Lillesøster

image

For 7 dage siden kom vores smukke lillesøster til verden. Vi har stadig 3 ugers barsel sammen, både til at fejre men også til at ‘blive 5’ tilbage. Med tre små børn at tage hensyn til/at hjælpe på vej i deres nye roller er her nok at lave:)

Fødslen gik heldigvis godt, faktisk langt bedre end jeg har turde håbe på og de store har indtil videre mødt lillesøster med alt fra stor kærlighed til næsten ligegyldighed, hvilket gør mig meget glad. Dejligt de er vilde med hende og gerne vil deltage i hendes liv, men også skønt at de har så tilpas meget ro og tryghed at de kan lege og leve som de plejer.

Al den tid jeg har brugt på at lære lynild at komme i tøj og overtøj selv, at lære dem at lege sammen, at spise maden på bordet osv. Er givet utrolig godt ud nu, hvor det faktisk føles som om at der er lidt overskud, som jeg ikke er i tvivl om at lillesøster nok skal fylde ud med tiden;)

Det betyder også at vi kan bruge vores tid på samhørighed, nærvær og kærlighed disse uger. Vi putter os sammen her i vintermørket, lærer hinanden at kende med de nye “huer” vi hver især har fået på og så tror og håber jeg vi kommer ud til foråret som en ny og forhåbentligt glad familie.

Reklamer

1 thought on “Lillesøster

  1. Meget stort tillykke, og tusind tak fordi du deler så meget med os læsere:-)
    Skøn charmetrold”inde”, som I har fået. Jeg husker den første tid med baby som magisk og fantastisk, og det er dejligt at høre, at I virkelig nyder det. Det lyder som om I har fået en god start derhjemme. Godt med alt forarbejdet forinden fødslen, og at du har god gavn af det nu. Knus herfra

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s