Jule hyggeligt

image

Efter alt for mange år med fryseren fyldt med fedtede æbleskiver fra rema har jeg i år købt min egen æbleskive pande. Det passer også godt ind i temaet “bag alt brød selv” som jeg har arbejdet på siden jeg blev hjemmegående. En smule avanceret har jeg fundet ud af at det er, i hvert tilfælde, hvis de skal være flotte runde. Men super lækkert og dejligt at vide hvad vi stopper i børnene.

Reklamer

2 thoughts on “Jule hyggeligt

  1. Hej Maria
    Sikke nogle flotte æbleskiver. Og det gav mig lyst til at gå i gang selv… men så fandt jeg ikke min pande… tror det er blevet væk i vores flytninger i løbet af året.. må lede lidt videre, håber den dukker op…. hjemmelavede æbleskiver er bare noget helt andet end de købe-ting man får i butikkerne -helt enig… mine er dog aldrig blevet ligeså flotte som dine – har du et godt trick til at få dem så flotte?

  2. Tak for din kommentar Mette -håber virkelig du finder panden, det er jo i de næste 3 uger den har sin berettigelse;) Disse æbleskiver var jo mit aller første forsøg og har haft flere “mindre flotte” siden. Tror måske det var dejen, det var en opskrift hvor jeg piskede hvider og blommer for sig og sidst vendte det forsigtigt sammen og så fordi jeg havde godt med varme på panden, så de blev faste i overfladen og kunne vendes mens de stadig var meget flydende:) men det var vist mest held;) men har senere set en artikel/video i samvirke om hvordan man gør dem runde, tror du kan finde den hvis du søger på “hvordan laver man runde æbleskiver”:) håber i nyder december måned med julehygge og lys:)
    Maria

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s