Svømning

image

Vi vil gerne have at vores børn lærer at svømme og at de kommer til at dele vores begejstring for vand. Det kunne godt lyde som om vi var vinterbade typerne (det ser virkelig skønt ud på billeder), eller måske bare motions svømmere, men det er på ingen måde virkeligheden, vi kan bare godt lide vand, helst varmt vand;)

Men til sagen, i stedet for at melde vores børn til super dyre svømmetimer hvor de skal padle rundt nede i vandet 10 børn om en instruktør, mens vi står en kæmpe flok af forældre på kanten, tænkte vi at der måtte finde en løsning der passede bedre til os. Vi fandt på at næsten alle vores ferier i en eller anden grad skulle inkludere badning, gerne hver dag. Om sommeren i franske søer eksempelvis, om vinteren i et dansk feriecenter.

Og så fandt vi på at bruge et par af de der fredage hvor vi ellers er energiforladte og kedelige forældre, på at tage i svømmehal med aftensmad medbragt, i bedste skovtursstil, dog uden skov. Og det virker bare så godt. Børnene udvikler sig helt vildt i deres svømme teknikker og tryghed i vandet. Jeg får svømmet nogle baner og trænet lidt graviditets vand-gymnastik og Mande nyder nogle ture i sauna.

Men vigtigst af alt så nyder vi en fælles interesse, en slags tradition vi er ved at bygge. Vi ser hinanden i øjnene, leger, er nærværende og har masser af fysisk kontakt.

Reklamer

One thought on “Svømning

  1. Ih altså, hvor lyder det dejligt… svømmehal er bare så dejlig for børn og voksne;.) – så dejligt at i prioriterer det…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s