“Høj” hjemmemor

image

Er helt høj efter en super dejlig lang dag alene med ungerne.

Specielt efter nummer tre er flyttet ind i maven kan jeg godt være temmelig brugt sidst på eftermiddagen. Men en god lang tur i det fri, efter at have læst bog og slappet af i sofaen en time, var vores redning. Vi fik plukket blomster, klappet hunde, snakket med hundeejere og gode venner fra mødregruppen.

Vi kom hjem et løbehjul og en halv banankage rigere og blev også tilbudt æbler undervejs. Utroligt så skønne mennesker der bor indenfor den radius af 1km som vi bevægede os væk idag. Dem kommer jeg til at savne når sneen ligger tykt og vi sidder i hver vores stue det meste af vinteren… Heldigvis er det (sen) sommer lidt endnu:)

Reklamer

2 thoughts on ““Høj” hjemmemor

  1. Det lyder da som et skønt lokalområde, som i bor ved… Det ser bestemt også skønt ud på billedet:-) Du beskriver da også en helt igennem vidunderlig dag… ja vinteren rykker tættere på, hvor det jo selvfølgelig bliver skønt med lidt indendørsaktivitet. Men kan godt forstå, hvis i savner nabofællesskabet i vintertiden, alle putter sig jo indendørs – de fleste ihvertfald….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s