Hunden i vores liv

Glad lille hjælper

Glad lille hjælper

Vi købte Batman for cirka 9 måneder siden, da han var halvandet. Det har ikke været en dans på roser og vi har stadig en gøende, uopdragen lille hund. Ikke så uopdraget som før, men stadig…

Vi har brugt Januar måned på at renlighedstræne ham for anden gang – han har været SÅ billigt til salg!! Men vi klarede det og med forår i luften så genopdager jeg hvorfor vi så godt kan lide at være hundeejere.
Batman har formået at vokse sig ind i familien, hvor han so far tjener flere formål. Han er Twilights sociale stand-in. Når der ikke er andre der vil lege, så finder hun “Trofast” der altid er klar. Han er Lynild best-buddy. Ind imellem blander jeg deres navne, de slås og tumler som om de var brødre. Han er de voksnes pause – vores åndehul. De tre daglige gåture er ikke noget vi slås om at undgå, men en kærlig gave vi giver til den af os der er mest i behov og som vi nyder sammen når vi har mulighed for det.
Det helt fantastiske ved et kæledyr er for det første at se båndet mellem ham og børnene, se hvordan de lære at tolke og agere empatisk omkring ham.
Dernæst så har det en dejlig beroligende effekt for os alle sammen med en lille nussetrold, der endten finder en fod eller ben han kan ligge på eller også ligger sig blød, nuttet og indbydende lige midt i det hele.
Sidst så er han helt fantastisk når jeg går hjemme, til de der små pauser/nødstilfælde/lille-barn-har-behov-for-distration, ungerne elsker stadig at få lov at være den der giver ham mad, træne med ham eller sprede mad til ham ud over hele huset/græsplænen. Jeg tænker at det umuligt kan være opgaven i sig selv de finder spændende, men nærmere at se/lade sig smitte af Batmans store begejstring for samspil der har med mad at gøre:)
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s