Min søn slår…

Lynilds version af floorball - en plastikpalet og en bold.

Yes – den er god nok… Min super pædagogiske afslappede mand hyggede sig med at lege “slå-leg” med Lynild, indtil han opdagede at han elskede legen så meget, at han prøvede at få alle os andre til at deltage i den også. -Også de andre børn i dagplejen.

 

Det har taget os 2 måneder at få den dårlige vane udryddet. Nu har han imidlertid kastet sig over en anden lignende leg, at slå på alt muligt andet – helst med et eller andet han har fundet i mine køkkenskuffer.

Min lille drummer boy - så begejstret over lyden af spisepind mod gulvet

Og hvis ikke armene bliver brugt til at slå, så bruger han benene til at sparke. Han spiller gerne fodbold helt alene over hele huset. Og i legeland med det mest spændende klatretårn, hoppepude og boldkanoner bruger han gerne det mest af tiden i det lille fodboldbur.

En alternativ version af fastelavns temaet. Slå på gyngen med din søsters prinsesse sko. (skyndte mig at tage billedet før Twilight opdagede hvad der var på færde og legen dermed brat fik sin afslutning).

Desværre har begge os forældre meget dårlige fodboldgener så vi kan allerede nu spå, at med mindre vi finder en personlig træner til ham, eller låner ham ud til fodboldtræning i de andres haver de næste mange somre, så ender han med i 3. klasse at erkende at han nok aldrig bliver den bedste på banen. Stakkels dreng…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s