Den sidste sygedag.

Der er et eller andet opmuntrende over den sidste sygedag, den dag hvor man om morgenen er lidt i tvivl, for ér vi nu raske, eller er vi stadig syge. Den dag hvor man tager sine forholdsregler og bliver hjemme fordi det ville være urimeligt at lade børnene smitte det halve af byen, bare fordi man ikke kan lade specialet ligge en dag (mere). Denne formiddag var børnene pludselig så friske at de brokkede sig over udsigten til en inde dag, hvorfor moderen gerne slæbte dem ud i haven. Det var den mest opmuntrende oplevelse længe.

Jeg skulle se om han var stukket af, men han afslørede sig selv ved at skramle rundt inde i skuret.. Kan du se ham med ryggen til i cykel trailoren?

Lynild, familiens farmer-boy, kan tulle rundt og hygge sig i timer udendørs og inde i skuret hvor han finder spændende ting at lege med. Og Twilight spurgte til hver eneste træ/plante jeg klippede i og hver eneste bladbunke jeg fejede væk. Og så så vi de første forårstegn i haven og moderen blev glad helt ind i hjertet.

 

Reklamer

3 thoughts on “Den sidste sygedag.

  1. Her har også været hyggedag. Og her fik moren også klippet og samlet vissent sammen, så det gjorde godt langt ind i sjælen. Det er SÅ GODT endelig at komme ud og få jord under neglene og frisk luft i ansigtet!

  2. Du har helt ret – der er noget særligt over den sidste sygedag – en rolig dag – før vi kommer helt op i omdrejninger igen-dag!
    Herligt at solen skinnede og det blev forår lige med et!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s